Psychologické filmy, které se vám dostanou pod kůži

Psychologický film se řadí mezi hojně vyhledávaný filmový žánr, který donutí diváka pořádně přemýšlet a nedá mu ani chvíli oddechu. Psychologické filmy většinou pojednávají o chování a duševních procesech lidského jedince. Součástí psychologického filmu bývá také často spletitá zápletka plná napětí a strachu. Znáte ty nejlepší psychologické filmy všech dob?

Psychologické filmy, na které nezapomenete

Nahlédněte pod pokličku 5 psychologických filmů, které potrápí vaše mozkové závity a myšlení. Některé vás možná i vystraší. V seznamu najdete vše, od psychologického dramatu až po psychologický horor, který vám nedá spát.

 

  • Sedm

 

Psychologický thriller o geniálním vrahovi, který je zodpovědný za sérií děsivých vražd, jehož oběti spojuje sedm smrtelných hříchů. Avšak dva policisté, Brad Pitt a Morgan Freeman, už mu dýchají na paty. Děj je zasazený do temného města nasáklého bolestí a zkázou, který s divákem řádně zatřese. Bude odhalen skutečný vrah?

 

  • Dobrý Will Hunting

 

Psychologické drama, které sleduje příběh matematického génia a uklízeče v jedné osobě. Will Hunting bude nakonec donucen navštěvovat terapeuta a studovat pokročilou matematiku, aby se vyhnul vězení. Podvolí se tlaku okolí a změní svůj život?

 

  • Černá labuť

 

Psychologický thriller o nitru mladé baleríny, která se kvůli své vytoužené roli v Labutím jezeře stane až děsivě dokonalou. V kariéře jí podporuje matka, která si své sny nevyplnila podle svých představ. Co se však stane, když se na scéně objeví další balerína?

 

  • Rozpolcený

 

Psychologický horor, který vypráví příběh Kevina, v němž se ukrývá 23 různých osob a každou chvíli se má probudit čtyřiadvacátá, která bude nejspíše tou nejhorší. Šanci seznámit se s Kevinem dostanou tři studentky, které uvězní ve svém sklepě. Dokáží se dívky dostat ze spárů věznitele nebo poznají i jeho čtyřiadvacátou osobnost?

 

  • Spalovač mrtvol

 

Psychologický horor, který se řadí mezi českou klasiku a neměl by tak uniknout ničí pozornosti. Film vypráví příběh obětavého zaměstnance krematoria Karla Kopfrkingla, který dbá o výchovu svých dětí, v době tíživé atmosféry všeobecného strachu. Hlavní roli ztvárnil Rudolf Hrušínský.

Psychologické filmy, které si také zasluhují pozornost

Pokud se řadíte mezi fanoušky psychologických filmů, tak oceníte těchto dalších 5 tipů, které se řadí také k velice oblíbeným filmům tohoto žánru.  

 

  • Memento
  • Zmizení
  • Telefonní budka
  • Pod vlivem lásky
  • Děsivé dědictví

 

 

Pokud jste všechny filmy viděli, tak se nemusíte obávat. Na našem webu naleznete mnoho dalších. Tak na nic nečekejte a ponořte se do hlubin psychologických filmů online právě teď.

Designed by: search engine optimization company | Thanks to seo service, seo companies and internet marketing company